Mediation bij Scheiding Haarlem

De specialisten in Familierecht en Mediation in Haarlem

Je hoort het overal. Mensen gaan uit elkaar en voordat je het weet is de scheiding een vechtscheiding geworden. Partijen graven zich in en zij gunnen elkaar niets meer. Onze gespecialiseerde mediators bij scheiding in Haarlem voorkomen dit.

 

Als u onze scheiding mediators in Haarlem inschakelt om uw scheiding te begeleiden, doen wij er alles aan om te zorgen dat u uit de vechtstand raakt. Wij streven ernaar dat u in overleg tot een redelijke regeling voor elkaar kunt komen. Heeft u kinderen, dan blijft u ook na de scheiding met elkaar verbonden. U zult als ouders van de kinderen samen voor de kinderen moeten blijven zorgen. U zult samen afspraken moeten maken over wat de kinderen wel en niet mogen, over naar welke school ze gaan en of ze bijvoorbeeld gaan voetballen of gaan paardrijden. Het is dan noodzakelijk dat u goed contact blijft houden en dit is precies het doel dat onze scheiding mediators in Haarlem voor ogen hebben.

Om met elkaar tot afspraken te komen is het belangrijk dat er weer echt met elkaar gepraat kan worden. In een mediationtraject geven onze scheiding mediators in Haarlem veel aandacht voor de communicatie. Aan de orde komt waarom het nog niet lukt om met elkaar in gesprek te gaan en wat er nodig is om de communicatie te verbeteren. De ervaring leert dat het uitspreken van de onderlinge irritaties vaak al oplucht en dat onze cliënten, nadat de communicatie is verbeterd, enorme stappen maken.

Dit zeggen cliënten over ons:

“In mijn scheidingszaak die de nodige jaren heeft geduurd heb je me altijd geweldig bijgestaan.
Ondanks de tegenslagen heb je me er toch doorheen gesleept en ben je altijd correct gebleven. Hier zijn we je zeer dankbaar voor.”

5-star-review-blue

Brant Zwarts

Echtscheiding-mediators-Haarlem-mk-advocaten-scheiding-mediators

Mediation essentieel bij echtscheiding

 

In de mediations bespreken onze scheiding mediators in Haarlem kort de aanleiding voor de scheiding, maar wij richten ons vooral op de toekomst: op welke manier kan iedereen op een zo goed mogelijke manier verder met zijn of haar leven?

 

Samen met de mediator in Haarlem stelt u een (echtscheidings)convenant op waarin alle zakelijke afspraken als de verdeling en eventuele alimentatie worden vastgelegd. Als er minderjarige kinderen zijn wordt er ook een ouderschapsplan opgesteld waarin de afspraken over de opvoeding en de verzorging van de kinderen worden opgenomen.

 

Sabine Merhottein, onze echtscheiding mediator in Haarlem, is lid van de Mediatorsfederatie Nederland (MFN) en van de Vereniging Mediators Noord-Holland (VMNH).

Hulp van echtscheiding mediator Haarlem?

 

Bij vragen over hulp van de mediators bij een scheiding in Haarlem, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook kunt u ons mailen met uw vragen over echtscheidingen. Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Indien u dat wenst kunnen afspraken ook buiten kantooruren worden gepland.

 

Voor het afspreken van een adviesgesprek kunt u ons bereiken op:

T : 023 – 583 0992
E : info@mk-advocaten.nl
Bloemendaalseweg 163 I
2061 CJ Bloemendaal

Merhottein-Kanning-advocaten-familierecht-erfrecht-specialist-mediation-Haarlem

Waar kunnen wij u mee helpen?